Home
Diensten
Algemene reinging
Siloreinging
Tankcleaning
Droogijsstralen
Gevelreiniging
Hogedrukreiniging
Straalwerkzaamheden
Conserveren
Werk
Contact
Zo vindt u ons

Algemene reiniging 

Bij Peters Cleaning bieden wij allround reiniging aan, maatwerk afgestemt op uw wensen en de gestelde eisen. Wij nemen u hierbij de complete zorg voor de professionele reiniging uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Ook periodieke reiniging van productieafdelingen behoort tot de mogelijkheden waarbij we binnen de Food industrie ervoor zorg dragen dat uw afdeling er op ieder moment auditwaardig uitziet.

 

Plan van Aanpak

Samen met de klant stellen we een plan van aanpak op voor uw productieafdelingen, het tankpark en de silo's waarbij wij er zorg voor dragen dat in afstemming met de Productie de reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd, ook 's avonds, 's nachts of in het weekend! Flexabiliteit is bij Peters Cleaning het sleutelwoord.

Wat valt er onder Algemene reiniging?

Eigenlijk alle reinigingswerkzaamheden die niet als specialisme staan vermeld, denk hierbij aan de periodieke schoonmaak van kantoren, magazijnen en werkplaatsen, maar ook terreinen waarbij we zelfs de groenvoorziening niet vergeten. Hieronder volgt een opsomming:

- Glasbewassing

- Schoonmaak van kantoren, magazijnen, werkplaatsen

- Groenvoorziening

- Periodiek stofzuigen van balken in productieruimten

- Reiniging van productieruimten

- Desinfectie van productieruimten

- Schoonmaak van trappenhuizen


Top

Biedt oplossingen voor alle vervuilingen | info@peterscleaning.nl